Verbouwingen

WAT DOEN WIJ

Van der Plas

Aannemersbedrijf Van der Plas: dé aannemer in Leiden
Heeft u hulp nodig bij een verbouwing van uw huis of pand in Leiden? U kunt bij Aannemersbedrijf Van der Plas terecht voor onderhoud, renovatie en complete verbouwing. Met meer dan tien jaar ervaring nemen wij uw project volledig uit handen en zorgen ervoor dat het soepel en volgens planning verloopt. Uw wens is onze verantwoordelijkheid.

Wilt u graag wat extra ruimte in de woonkamer of wilt u een kantoorpand aan huis? Naast een verbouwing helpt Aannemersbedrijf Van der Plas u ook met het realiseren van een aan- of uitbouw. Denk hierbij ook aan het plaatsen van een dakkapel, het uitbreiden van een bijkeuken of het toevoegen van een serre.
Welke aanbouw past bij mij?
Bij het kiezen voor een aanbouw moet er eerst een keuze gemaakt worden over welke type aanbouw. Met een aanbouw wordt er op een ruimtelijke manier meer licht en ruimte gecreëerd in een kamer. Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Neem een kijkje op onze projectenpagina.
Bekijk projecten
Heb ik een vergunning nodig?
In sommige gevallen is het nodig om een vergunning aan te vragen voordat er begonnen kan worden met de aanbouw voor uw woning. Dit hangt bijvoorbeeld af van de positie van de aanbouw rond het huis.

Wij schieten u graag te hulp bij het aanvragen van deze vergunning. Aannemersbedrijf Van der Plas heeft meer dan tien jaar ervaring en gaat geen uitdaging uit de weg.
ONZW WERKZAAMHEDEN
Bedrijfsgegevens
KvK: 80990363 
Btw: NL001359555B46
Partner links
Kraaijeveld